Tietoa ja tahtoa

Olen Päivi Pelttari, luotettavan luja talousasiantuntija Sastamalasta. Hyvinvointialueen vaaleissa 23.1.2022 valittavilta päättäjiltä vaaditaan johtajuutta, asiantuntemusta, vastuullisuutta ja uudistuskykyä.

Olen ehdolla Pirkanmaan hyvinvointialueen valtuustoon, koska sosiaali- ja terveyspalvelujen siirtyminen kunnilta hyvinvointialueen järjestettäviksi on haastava ja kiinnostava. Minulle tärkeitä teemoja ovat modernit palvelut eri-ikäisille kuntalaisille ja yrityksille koko
Pirkanmaan alueella. Onnistuminen kuntalaisten, niin asukkaiden kuin yritystenkin, hyvinvoinnin edistämisessä merkitsee maakunnan elinvoimaisuuden ja vetovoiman vahvistumista.

Olin mukana perustamassa Sastamalan kaupunkia ja rakentamassa sen uutta organisaatiota. Olen toiminut Sastamalan kaupunginhallituksen jäsenenä vuodesta 2009 alkaen, Vammalan aluesairaalan johtokunnan varapuheenjohtajana vuosina 2009-2016 sekä maakuntavaltuuston jäsenenä vuosina 2017-2021. Lisäksi toimin eri yritysten ja yhdistysten hallituksissa.

Uskon pitkän linjan kokemuksestani olevan hyötyä hyvinvointialueen toiminnan käynnistämisessä, samoin kuin talouden ja viestinnän asiantuntemuksestani. Olen hyvä tekemään yhteistyötä ja etsimään ratkaisuja. Tunnen perhe- ja yrityselämän arjen ja haluan olla mukana kehittämässä toimivia sosiaali- ja terveyspalveluja sekä parantamassa palveluiden saatavuutta ja saavutettavuutta.

Siviilissä työskentelen puolisoni kanssa perheyrityksessä. Meillä on kolme aikuista lasta ja neljä lastenlasta.