Siksi Päivi… Maritta Laiho

Sivistys ja kaunis mieli asuvat samassa ihmisessä.

Päivi Pelttarin opin tuntemaan lauluharrastuksen merkeissä ollessamme samalla musiikkileirillä -80 luvulla. Vasta paremmin olen oppinut tuntemaan häntä nyt yhteisen luottamustoimen kautta. Päivi on kaikessa tarkka talousasiantuntija. Hänellä on uskomattoman hyvä muisti ja nopea reagointikyky silloin, kun muut vielä miettivät. Vuosien tuntemus kunnallispolitiikassa takaa syvän tuntemuksen talouden lisäksi mm. henkilöstön, sosiaalitoimen, terveydenhuollon, sivistyksen, kiinteistöjen ja ympäristön suhteen.

Sivistys ja kaunis mieli asuvat samassa ihmisessä.

Annan korkean arvon sille, hän on hankkinut viisautta ja kaikella muulla hän on hankkinut ymmärrystä.

Hän on Päivi Pelttari.

Maritta Laiho

Maritta Laiho
esh/diakonissa, työhyvinvointiasiantuntija, eläkkeellä