Aluevaalit 2022 esite

Ne pienet suuret
ARJEN ASIAT

Pirkanmaan hyvinvointialueen rakentamisessa minulle tärkeimpiä ovat arjen pienet, mutta samalla suuret asiat:

  • Meidän pitää päästä lääkäriin tai hoitajan puheille helposti, joko kasvokkain tai etänä
  • Palveluverkko pitää rakentaa kattavaksi yhdessä julkisen, yksityisen ja kolmannen sektorin kanssa.
  • Hoitopaikkoja pitää olla riittävästi ikääntyville, huonokuntoisille ja muille apua tarvitseville
  • Ihmisillä pitää olla vapaus valita mistä palvelunsa hankkii esim. palvelusetelin avulla.

Paljon hyvinvointialueen resursseja tulee kulumaan tietojärjestelmien yhdistämiseen, henkilöstön palkkojen harmonisointiin sekä osaaja- ja työvoimapulan torjuntaan. Aluevaltuuston pitääkin etsiä uusia ja nykyaikaisia ratkaisuja, jotta sosiaali-, terveys- ja pelastuspalvelut toimivat varmasti asiakaskeskeisesti ja kustannustehokkaasti, että hoitojonot lyhenevät ja että lähipalvelut tuotetaan lähellä.

Hyvät palvelut eivät synny puhumalla kauniita. Ne syntyvät käärimällä hihat ja tekemällä hyvää. Fiksu taloudenpito turvaa talouden myös tulevaisuudessa.

Perhe- ja yrityselämän arjen asiantuntija
TIETOA JA TAHTOA

Hyvinvointialueen vaaleissa valittavilta päättäjiltä vaaditaan johtajuutta, asiantuntemusta, vastuullisuutta ja uudistuskykyä.

Olen ehdolla Pirkanmaan hyvinvointialueen valtuustoon, koska sosiaali-, terveys- ja pelastuspalveluiden  siirtyminen kunnilta hyvinvointialueen järjestettäviksi vuonna 2023 on muutoksena haastava ja kiinnostava. Sydäntäni lähellä ovat modernit palvelut koko Pirkanmaan asukkaille ja yrityksille. Onnistuminen kuntalaisten hyvinvoinnin edistämisessä merkitsee maakunnan elinvoimaisuuden ja vetovoiman vahvistumista.

Olin mukana perustamassa Sastamalan kaupunkia ja rakentamassa sen uutta organisaatiota. Olen toiminut Sastamalan kaupunginhallituksen jäsenenä vuodesta 2009 alkaen, Vammalan aluesairaalan johtokunnan varapuheenjohtajana vuosina 2009-2016 sekä maakuntavaltuuston jäsenenä vuosina 2017-2021. Lisäksi toimin eri yritysten ja yhdistysten hallituksissa.

Uskon pitkän linjan kokemuksestani olevan hyötyä uuden aluevaltuuston tehtävissä, samoin kuin talouden ja viestinnän asiantuntemuksestani. Olen hyvä tekemään yhteistyötä ja etsimään ratkaisuja. Tunnen perhe- ja yrityselämän arjen ja haluan olla mukana kehittämässä toimivia hyvinvointialueen palveluja sekä parantamassa niiden saatavuutta ja saavutettavuutta.

Siviilissä työskentelen puolisoni kanssa perheyrityksessä. Meillä on kolme aikuista lasta ja neljä lastenlasta.

Ei ole yhdentekevää, kuka päätöksiä hyvinvointialueella tekee: Olen valmiina, jos äänestät minua!